MHC-program Groep

Het gratis MHC-program is voor wie dit graag willen ontvangen. Om dit proces te begeleiden, hebben we door ons opgeleide en enthousiaste vrijwilligers nodig die het program kunnen draaien. We streven naar een centrum in Bloemendaal om dit MHC-program fulltime aan te bieden.

Het MHC-program is echter niet gebonden aan een specifieke plek en kan vanuit iedere geschikte ruimte – huiskamer, gymzaal, workshopruimtes – worden aangeboden.

Als je het MHC-program hebt doorlopen en weet wat meditatie, healing en counseling volgens onze aanpak inhouden, dan kan je een eigen (gratis) MHC-program groep starten in  jouw woonplaats en dit faciliteren als facilitator MHC-program. Uiteraard kan dit ook op individuele basis.  

Het uitgangspunt is dat wij het MHC-program kosteloos maar wel kwalitatief doorgeven aan de MHC-program facilitator zodat de deelnemers aan een groep – dit is niet gebonden aan sekse, achtergrond of leeftijd – na het doorlopen van het program, gezonder en gelukkiger in het leven staan.

Interesse? Neem contact met ons op voor een intake!


‘Het buitengewone ligt in het gewone’